Clubs

Clubtijden:
Vanaf 16 september starten de clubs weer. Van 18.30 tot 19.30 uur. In K.C de Regenboog.
De ene week groep 5 en 6, de andere week groep 7 en 8. Jullie krijgen allemaal een uitnodiging over de avonden met wie en wanneer.
We gaan er een geweldige gezellige tijd van maken. Wij hebben er heeel veel zin in.
Groetjes van Marycke, Claudia en Willeke.

MEIDENCLUB
Hoi allemaal, Wat zijn we toch gelukkig en blij dat we weer club kunnen geven. En wat een groot succes!! Er kwamen tien meiden en er komen er in ieder geval nog drie bij. We gingen spelletjes doen op de eerste avond, maar ze willen heel graag knutselen. Kristianne heeft al heel veel voor ons bedacht, dus dat komt goed. We gaan er een geweldig clubseizoen van maken! Groetjes van Marycke en Willeke

 

JONGENSCLUB
Op 16 september zijn de clubs voor jongens en meiden weer gestart. De opkomst bij de jongens was erg hoog. We waren nu met elf jongens en daar komen er zeker nog twee bij. Zo’n grote groep hebben we nog niet gehad. (Vier jaar geleden begonnen we met één jongen in de Witte Kerk: Nathan Verdonk). Het waren ook allemaal nieuwe gezichten voor ons als leiding. Na een korte kennismaking met een glas limonade en een stuk koek, hebben we met elkaar even gesproken over onze kerk: welke mensen komen daar en wat doen ze daar? De mensen die daar komen, geloven in God. Wat is dat, geloven? Als je iemand gelooft, dan vertrouw je iemand.
We gingen hierna een stapel blikken omgooien, op een steeds grotere afstand. Sommige jongens kunnen wel heel hard gooien, maar dan ontbreekt vaak de zuiverheid. Iedereen mocht drie ballen per beurt gooien en we hadden drie beurten in totaal. Tenslotte gingen de jongens nog even gamen, biljarten of tafelvoetbal spelen. Ze waren erg enthousiast en komen de volgende keer graag terug.
Groet, Kees en Sipke